بورک لاهماجون (Lahmacun böreği)


مواد لازم برای تهیه بورک لاهماجون


یوفکا : ۳ عدد
شیر : ۱/۲ پیمانه
ماست : ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ : ۱ عدد
بیکینگ پودر : ۱۰ گرم

مواد داخلش :
گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای، ریز خرد شده : ۱ عدد
پیاز : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
آب : ۱/۲ پیمانه
نمک و فلفل سیاه



طرز تهیه بورک لاهماجون


برای مواد داخلش،همه موادو ریز خرد کنید و تفت بدین.
برای سس، همه موادو مخلوط کنین.


سپس، یکی از یوفکا هارو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بزارین، طوریکه بیرون از قالب باشه کناره هاش، و از سس روش بمالین بعد بقیه یوفکا هارم اینجوری بزارین روی هم و بینشون سس بمالین، سپس آخر از همه مواد گوشتی رو بریزین و یکنواخت کنین و کناره هاشو به داخل تا کنین و در فر گرم شده ۱۸۰ درجه بپزین، بعد که از فر درآوردین، ۵ دقیقه اینا صبر کنین بعد با کمک کاغذ روغنی رول کنین، و رشو با حوله بپوشونین ۱۰ دقیقه، بعد ببرین و سرو کنین.