یه اُملتِ جذّاب و خوشمزه برای صُبحانه و میان وعده 🥑

مواد لازم برای املت خاص و خوشمزه

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: به مقدار لازم
  • تن ماهی: 1 عدد
  • پنیر پارمزان: 5 قاشق غذاخوری
  • پیازچه : 2 یا 3 عدد
  • آووکادو: 1 عدد پوره شده

روش تهیه املت جذاب و خوشمزه

  1. تخم‌مُرغ ها را با ۱/۲ قاشُقِ چایخوری فلفل سیاه، ۱/۲ قاشُقِ چایخوری نمک و ۱ قاشُقِ چایخوری پودرِسیر داخلِ ظرف حسابی هَم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  2. ۱ قاشُقِ غذاخوری نعنا خُشک بهش اضافه کنید و باز هم بزنید.
  3. حالا توی ماهیتابه مقداری کَره بذارید تا آب بشه و بعد تُخم مرغِ های همزده را داخلِش بریزید.
  4. بعد از این که یکم خودش را گرفت، نصفش را با 2/5 قاشُقِ غذاخوری پنیر پارمزان، تُنِ ماهی، پیازچه، ۱/۲ یک آووکادو (به حالتِ لِه‌ شده و پوره‌ای) و دوباره ۲/۵ قاشُقِ غذاخوری پنیر پارمزان پُر کنید.
  5. نصفِ خالیِ اُملت رو برگردونید رویِ قسمتی که تکمیل کردید.
  6. وقتی پُخت، داخِلِ بُشقاب بذارید و اطرافِش را با نونِ جو، پیازچه و اسفناج تزیین کنید.
  7. برایِ جذّاب‌تر شدنش، میتونید رویِ اُملت هَم کَمی پنیر پارمزان و پیازچه بریزید.
  8. نوشِ جان…❤
    .
    🍽 پ.ن: تخم مرغ و تن ماهی در کنار همدیگه نباید زیاد مصرف بشه، پس اگه درستش میکنین هوسی باشه و همیشگی نباشه؛ میتونین به جای تُن ماهی؛ مُرغ، بِیْکن، سوسیس، بوقلمون، سویا یا پنیرِ دودی بریزین. .

سرآشپز: محمدرضا رمضانی