مواد لازم برای سوپ جوِ جان

برای ۵ نفر:

کره: ۵۰ گرم

گوجه: ۱ کیلو

رب‌گوجه: ۱ قاشق غذاخوری

نمک: ۲ قاشق چای‌خوری (یا بیشتر)

زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری

جوز هندی: نصف ۱ عدد(یا یک سوم قاشق چای‌خوری)

پیازچه: ۸ تا ۱۰ عدد

کرفس (اختیاری): ۲ شاخه (انداز فیلم)

جو پرک: ۲ لیوان

آب (یا آب مرغ): ۸ لیوان (۵ لیوان مرحله اول، ۳ لیوان مرحله دوم)

آبغوره: نصف فنجان (حتی بیشتر)

جعفری برای تزیین

جایگزین کرفس: نخود فرنگی، کلم‌بروکلی


روش تهیه سوپ جوِ جان

ابتدا گوجه ها را خورد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در کره تفت بدید، ادویه ها و پیازچه و کرفس را بریزید، آب مرحله اول (5 لیوان) و جو پرک رو بریزید و ۱۵ دقیقه بذارید بپزه. بعد از ۱۵ دقیقه آب مرحله دوم (3 لیوان) را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دوباره بذارید بپزه،
بعد از اون آبغوره را اضافه کنید (تست نمک را بگیرید) و ۱۰ دقیقه که آبغوره بجوشه،.

سوپ جوِ جان آماده است، نوش جان🥰🍜
این سوپ مناسب همه ذائقه هاست و مخصوصا مناسب برای دوستان گیاه‌خوار

سرآشپز: نواب ابراهیمی