مواد لازم برای مرغ و بلدرچین کبابی با هیزوم

  • پیاز خرد شده: 4 عدد
  • آب لیمو: نصف استکان ( یا آب 4 عدد لیمو تازه)
  • سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 3 قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 3 قاشق چایخوری
  • نمک: 3 قاشق چایخوری
  • زعفران: به مقدار لازم
  • مرغ: 1 عدد
  • بلدرچین: 1 عدد


روش تهیه مرغ و بلدرچین کبابی با هیزوم

۴ عدد پیازِ خُرد شده و آبِ ۴ عدد لیموی تازه رو بریز داخلِ ظرف.۳ قاشق چایخوری فلفل قرمز، زردچوبه و نمک بهش اضافه کنید.
۴ قاشق غذاخوری سُس مایونز را هم روش بریزید. حالا وقتشه مُرغ و بلدرچین رو‌ با مُحتویاتِ ظَرف مخلوط کنید.
بهش مقداری که میخواید زعفرون اضافه کنید بعد به مدّت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرارش بدید تا مواد به خوردش بره.
الان وقتشه که بره رویِ آتیش تا بپزه و حسابی همه طرفش کباب بشه.
نوشِ جان…❤️

سرآشپز: محمدرضا رمضانی