مواد لازم برای تهیه نان خورشید

آرد 500 گرم
خمیرمایه تازه 250 گرم
شیر 250 گرم
هل کوبیده1 قاسق غذاخوری
تخم مرغ1 عدد
کره125 گرم
شکر 100 گرم
نمک1/2 قاشق چایخوری
پودرقندبه میزان دلخواه

با این مقدار ۱۵ عدد از این نان خواهی داشت من هر چونه را ۷۵ گرم در نظر گرفتم .


روش تهیه نان خورشید


ابتدا داخل ظرف همزن تمام مواد به جز آرد، تخم مرغ، کره و پودرقند را مخلوط کنید(اگر از خمیر مایه خشک استفاده میکنید حتما با شیر عمل آوری کنید.) بعد آرد را آروم آروم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاد(از ریختن نمک مستقیما روی خمیر مایه پرهیز کنید.) بعد خمیر را به ۱۵ قسمت ۷۵ گرمی چونه بگیرید با فاصله داخل سینی که از قبل داخلش کاغذ روغنیپهن کردیم، بچینید و به آرومی یک پلاستیک روی خمیرها بذارید و داخل فر خاموش با ظرف آب جوش مدت یک ساعت تا زمان دو برابر شدن استراحت بدید توی این فاصله کرم وانیل را درست کنید داخل قیف پلاستیک با ماسوره ساده گرد بریزید و بذارید داخل یک ظرف آبسرد تا خنک بشه سر قیف بیرون باشه و انتهای قیف بسته بعد داخل نان ها را با کرم وانیل پر کنید سر ماسوره را داخل نان سریع فرو کنید و پر کنید مثل نان خامه ایی بعد اطراف خمیر را با برس رومال بزنید(رومال : 1عدد تخم مرغ زده شده) اصلا رومال نباید روی کرم وانیلی زده بشه داخل فر ۲۰۰ درجه ( از ۱۰ دقیقه قبل روشن شده) بمدت ۱۲ دقیقه تا زمانیکه نان ها رنگ بگیره قرار بدید بعد از خارج شدن از فر با کره آبشده سریع دور خمیر را برس بزنید و پودر قند بپاشید

دستور تهیه کرم وانیلی


برای این دستور ۲۵۰ گرم شیر را با ۱/۵ ق غ وانیل ( میدونید از غلاف وانیل هم استفاده کنید ) روی شعله ملایم بزار بعد داخل یک ظرف دیگه سه تا زرده تخم مرغ و ۲۸ گرم نشاسته ذرت و ۲۸ گرم شکر را با هم زن بزن تا سفید بشه بعد از شیر گرم کمی داخل موادت بریز تا نشاسته حل بشه و خوب هم بزن بعد دوباره همه اینها را به باقیمانده شیر روی گاز اضافه کن و مرتب هم بزن تا سفت بشه اگرشل باشه سس وانیل میشه نه کرم باید غلیظ باشه حرارت را کم کم کن ۳۷ گرم کره اضافه کن و با همزن دستی کاملا حل کن از روی حرارت بردار و بزار تو محیط اشپزخونه سرد بشه