مواد لازم برای کیک پرتقال

  • تخم مرغ: ۳عدد(درشت)
  • آرد: ۳پیمانه
  • شکر: ۱و۱/۲پیمانه
  • شیر: ۱/۳پیمانه
  • روغن: ۱پیمانه
  • آب پرتقال: ۱پیمانه
  • بکینگ پودر: ۱و۱/۲ق.چ
  • زست پرتقال: کمی

طرز تهیه کیک پرتقال فوق العاده

زرده و سفیده تخم مرغ ها را در دو ظرف مجزا جدا کنید، شکر را بین سفیده و زرده به صورت مساوی تقسیم کنید.
اول سفیده را خوب بزنید تا حجمش دو برابر بشه و از ظرفتون نریزه، بعد زرده و مابقی شکر را خوب بزنید تا کرم رنگ بشه، روغن و شیر را به زرده تخم مرغ ها اضافه کنید کمی بزنید،آب پرتقال را هم اضافه کنید، زست پرتقال را به مخلوط اضافه کنید و در آخر آرد و بکینگ پودر را که الک کردید کم کم به مخلوط اضافه کنید و در همین حین سفیده تخم مرغ ها را هم اضافه کنید(یعنی کمی آرد بزنید کمی سفیده بعد با لیسک آروم مواد را ترکیب کنید)مواد ترکیب شده را در قالب ریخته و در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار بدید تا بپزه.
نوش جان🌸

نکته
این کیک بافتش فوق العاده نرم و سبکه
ماندگاریش تا یک هفته است
از قالب شماره ۲۰و یا ۲۲ برای این دستور استفاده کنید(عکس کیک در قالب ۲۰ درست شده)
زست پرتقال= پوست پرتقال.😉